AP Support

16 Deelnemers

Onze motivatie

Wij doen mee aan Stapril en gaan de hele maand april elke dag 10.000 stappen zetten. Een echte challenge die ons motiveert om te werken aan een gezondere leefstijl! Door mee te doen aan Stapril halen we geld op voor Het Vergeten Kind. Met jouw bijdrage zetten wij ons in voor ruim 100.000 vergeten kinderen, zodat zij kunnen opgroeien in een stabiele, liefdevolle omgeving waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. Help jij ons op weg met een donatie?

Onze updates

Daar gaan we weer! Ook in 2023 zetten wij ons met alle collega's tijdens Stapril in voor Het Vergeten Kind. In teams per businessline (Verzekeren, Bank & Hypotheek, Zorg en Pensioen) gaan we kilometers maken! Laat jij een donatie achter om ons als bedrijf, team of individu aan te moedigen?

Onze donateurs

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.