HappyLien

1 Deelnemers

Onze motivatie

Ik doe mee aan Stapril en ga de hele maand april elke dag 10.000 stappen zetten. Een echte challenge die mij motiveert om te werken aan een gezondere leefstijl! En door mee te doen aan Stapril haal ik ook geld op voor Het Vergeten Kind. Met jouw bijdrage zetten we ons in voor ruim 100.000 vergeten kinderen, zodat zij kunnen opgroeien in een stabiele, liefdevolle omgeving waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. Help jij ons op weg met een donatie?

Onze top wervers

Lien Madrugo

€35 opgehaald

Onze top teams

HappyLien

€35 opgehaald

Onze updates

Het is inmiddels 7 april en ik ben lekker bezig! Alleen is het me gister niet gelukt om de 10.000 stappen te halen. Ik ben helaas ziek geworden. Ik wil iedereen die gedoneerd heeft heel erg bedanken voor hun support en lieve woorden ♥️! Enne doneren kan nog steeds 😁!

De voorbereidingen zijn begonnen! Dit jaar doe ik weer mee met de stappril challenge 😁💪! Dit keer met mijn eigen bedrijf HappyLien! Lets goooo! 😁♥️

Onze donateurs

Onze Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Onze top teams

HappyLien

394.712 stappen

Waar we het voor doen

Ruim 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Deze kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie. Waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of ze zijn uit huis geplaatst. De trauma’s en diepe wonden tekenen deze kinderen voor het leven: ze voelen zich ongewenst, geven zichzelf de schuld van hun situatie en hebben het gevoel er alleen voor te staan. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.