Wandel elke dag 10.000 stappen in april voor het vergeten kind!

Als bedrijf
meedoen met
Stapril 2023

We zitten tegenwoordig te vaak achter een beeldscherm en bewegen te weinig. En dat terwijl je gezondheid en vitaliteit juist zo belangrijk is! Werknemers die vitaal en gezond zijn ervaren meer geluk op de werkvloer. En gelukkigere werknemers zetten zich meer in, zijn productiever en voelen meer verbinding met hun collega’s en de organisatie. Tijd voor actie dus!
​​​​Tijdens Stapril dagen nodigen wij organisaties en hun werknemers uit om de hele maand april 10.000 stappen per dag te zetten. Een boost voor jullie teambuilding, gezondheid, werkgeluk en dus ook voor de productiviteit.

Stapril op’t werk

VITALERE en GEZONDERE medewerkers

Verbetert het energieniveau en VERHOOGT de productiviteit

De gemiddelde persoon zet 3.000 STAPPEN per dag. Aanbevolen is 10.000 STAPPEN per dag

De impact

Gemotiveerd, betrokken en bevlogen medewerkers hebben een positief effect op het bedrijf. De eerste resultaten kun je al binnen een maand boeken. Ruim 40% van de deelnemers gaf na afgelopen editie aan door deze uitdaging meer bewust te zijn van de eigen gezondheid én meer te gaan bewegen. Meer dan 30% ervaart meer teamspirit onder de collega’s. Ruim 70% geeft aan dat het programma iets toevoegt aan de betrokkenheid binnen de organisatie, omdat ze samen voor het goede doel lopen.

​​​​​​​Stapril is dé uitdaging om jullie team weer een positieve boost te geven.

 • Zijn tot 18% productiever
 • Tot 27% minder ziekteverzuim
 • Realiseren tot 12% meer klantgroei
 • Tot 62% minder betrokken bij bedrijfsongevallen

Wat krijg je?

Hoe helpen wij organisaties om Stapril succesvol in te zetten?

 • Activatie sessies waarin wij organisaties helpen hoe medewerkers te ondersteunen in hun ambassadeursrol.
 • Promotie video’s van ambassadeur die intern kunnen worden gedeeld, bijv. via eigen intranet.
 • Een draaiboek met ideeën en mogelijkheden voor activiteiten rondom vitaliteit, teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid.
 • Alle communicatie uitingen met verschillende emails, banners, posters en flyers voor zichtbaarheid in de organisatie. Uiteraard aan te passen op eigen huisstijl.
 • Een eigen Stapril bedrijfspagina, waar een bedrijfsmanager alle inschrijvingen kan managen en waar gedurende de maand april de ingevoerde stappen van het bedrijf zichtbaar zijn.
 • Alle deelnemende collega's kunnen gebruik maken van een eigen Stapril pagina om met o.a een toffe interactieve stappenkalender waar dagelijks de gezette stappen kunnen worden ingevoerd en waar het totaal aantal gezette stappen ook zichtbaar is.
 • De hele maand april elke dag een nieuwe tip of een leuke nieuwe challenge op weg naar een gezondere leefstijl.
 • Het behalen van badges om jouw voortgang te zien!
 • De competitie met andere bedrijven om mooie prijzen te behalen!

Deze deelnemers
gingen jou voor

Het is leuk om met de collega's die meededen samen te wandelen, al bellend of fysiek. Het competitie element zorgt voor een stukje extra enthousiasme en plezier

Stapril heeft zeker bijgedragen om de collega's waarmee ik een team heb gevormd beter te leren kennen.

Collega's die ik niet kende, ken ik nu een stuk beter. Ik ben ze als bedrijfsmanager allemaal gaan opzoeken om samen te wandelen