Wandel elke dag 10.000 stappen in april voor het vergeten kind!

Als particulier
meedoen met
Stapril 2023

We zitten tegenwoordig te vaak achter een beeldscherm en bewegen te weinig. En dat terwijl je gezondheid en vitaliteit juist zo belangrijk is! Tijd voor actie dus! Stapril gaat jou helpen om meer in beweging te komen. De hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Goed voor de gezondheid en tegelijkertijd haal je geld op voor het Vergeten Kind, want elk kind verdient het om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Verschillende grote bedrijven doen mee aan deze stappenchallenge, maar jij kunt als particulier natuurlijk ook meedoen!

Kom in beweging

Wandelen verbetert het energieniveau en verhoogt de productiviteit


Lig je regelmatig te woelen in je bed? Wandelen verbetert je nachtrust!


Lig je regelmatig te woelen in je bed? Wandelen verbetert je nachtrust!


Waarom meedoen

Wist je dat de gemiddelde Nederlander (tijdens een werkdag) nu slechts 3.000 stappen per dag zet? Terwijl er minimaal 10.000 stappen per dag nodig zijn voor een gezonde leefstijl? Daar is dus nog een hoop winst te behalen en wij gaan helpen. Tijdens Stapril dagen wij jou uit om de hele maand april 10.000 stappen per dag te zetten. En in een maand tijd kan je al mooie stappen zetten! Ruim 40% van de deelnemers gaf vorig jaar aan door deze uitdaging meer bewust te zijn van de eigen gezondheid én meer te gaan bewegen. Dus doe mee en maak en start jouw weg naar een gezondere leefstijl nu!

Deze deelnemers
gingen jou voor

Het was fijn om over iets leuks en positiefs te kletsen en er met vrienden op uit te gaan voor extra wandelrondje.

In mijn team werden foto's gedeeld van de mooie natuur waar wij doorheen wandelde. Conclusie: Nederland is mooi, waar je ook loopt, als je er maar oog voor hebt.

Iedereen was fanatiek. De onderlinge strijd maakt het leuk.

Jouw hulp
is hard nodig!

Ruim 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Deze kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie. Waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of ze zijn uit huis geplaatst. De trauma’s en diepe wonden tekenen deze kinderen voor het leven: ze voelen zich ongewenst, geven zichzelf de schuld van hun situatie en hebben het gevoel er alleen voor te staan. Samen met Het Vergeten Kind kijken wij niet langer weg maar gaan wij meestrijden voor deze vergeten kinderen, help jij ook mee?

Wat krijg je?


  ​​​​​​​
 • Deelname aan deze uitdagende stappenchallenge.
 • Een eigen Stapril pagina, waar je donaties mee kan werven en waar je updates kunt plaatsen over de challenge.
 • Een toffe, interactieve stappenkalender waar je dagelijks jouw gezette stappen kunt invoeren en jouw totaal aantal gezette stappen kunt zien.
 • De hele maand april elke dag een nieuwe tip of een leuke nieuwe challenge op weg naar een gezondere leefstijl.
 • De mogelijkheid om een teampagina aan te maken en het op te nemen tegen vrienden en familie.
 • Toegang tot de communicatie-toolkit.
 • Het is leuk om een maand extra te letten op bewegen en ook nog eens geld op te halen voor een goed doel.
 • Je kan badges behalen om jouw persoonlijke voortgang in kaart te brengen. 
 • Ga de competitie aan met andere deelnemers en misschien win jij wel mooie prijzen!