Ellen Commandeur

Teamlid Sylvies buddies

Mijn motivatie

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Een echte challenge op weg naar een gezonder leven en om eindelijk weer iets leuks te doen. Help jij mij op weg met een donatie voor Het Vergeten Kind? Want ik vind dat elk kind het verdient het om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Mijn updates

Met een gemiddelde van 7.000 tot 9.000 stappen dacht ik wel even een omslag te maken want over 11 dagen is het al april. Het blijkt toch best pittig te zijn en die 11 dagen ga ik goed gebruiken om te wennen aan meer beweging. Let’s go!

Mijn donateurs

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.