Ilse Lollinga Hogeweg

Teamlid Psychodynamica PT60 Energie in Beweging!

Mijn motivatie

In april ga ik op pad, iedere dag minimaal 10.000 stappen. En met een beetje hulp van jou, kunnen dat stappen zijn met een grote impact 🥰. Samen met een deel van de klas van mijn studie tot psychodynamisch therapeut wil ik me inzetten voor het vergeten kind. Vanuit onze opleiding, maar ook vanuit mijn werk met dementerende ouderen, weet ik hoe groot de impact kan zijn als een kind zich in zijn jonge jeugd vergeten voelt. Het wil niet zeggen dat de ouders het kind letterlijk vergeten. Het zegt iets over dat het kind zich, door welke omstandigheden dan ook, niet gezien of gehoord voelt. Iets wat helaas vaker voorkomt dan je denkt, en wat diepe sporen achterlaat. Met mijn werk in de ouderenzorg en als psychodynamisch therapeut doe ik pogingen het leven van de volwassenen die ooit een vergeten kind waren, weer wat behapbaar te maken. En hoe mooi is het, als er ook al aandacht is op het moment dat het speelt. Waardoor de gevolgen op latere leeftijd misschien minder groot zijn. Dat maakt mij gemotiveerd om tijdens mijn werk in de pauze even een blokje om te gaan. Of na het werk nog even een rondje te lopen. En iedere dag de 10.000 stappen te halen in April. Sponsor jij deze #stappen voor het vergeten kind? Mijn dank is groot

Mijn updates

Vandaag maar eens een stappenteller geïnstalleerd. En hij werkt. 14.887 stappen gezet, ongeveer 10,6 km. Lijkt me een goede oefening, laat april maar komen ;)

Mijn donateurs

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.