Inge De Graaf

Mijn motivatie

Hoi Lieve Allemaal, Ik durf het bijna niet te vragen…. Maar doe het toch🤗 Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten, meer dan….. is de uitdaging (voor de meesten van jullie is dit 🍏tje 🥚tje) . 10.000 lukt me meestal wel dankzij Teun, maar vind dit een mooie motivatie naar nog iets beter, met een mooi doel. Help jij mij op weg met een donatie voor Het Vergeten Kind? Want ik vind dat elk kind het verdient om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Mijn updates

Ik ben iedereen die al gedoneerd heeft enorm dankbaar…🥰 Bij deze dan ook een enorm dankjewel voor de anonieme donaties. Nog 10 dagen om te doneren en dan mag ik…🏃‍♀️

Mijn donateurs

Mijn Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.