Karina Steens

Mijn motivatie

Kinderen helpen die het hard nodig hebben door gezond bezig te zijn? Daar doe ik zeker aan mee! Een pittige uitdaging die ik graag vol energie aanga: minimaal 10.000 stappen per dag in de hele maand april. Ik vind dat elk kind het verdient om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. En als ik daar op deze manier een steentje aan bij kan dragen, geweldig! Steun jij mij tijdens deze challenge door een donatie achter te laten?

Mijn updates

💜 ONTZETTEND DANKBAAR! 💜 Lieve vrienden, familie, collega's & kennissen, Ik wil jullie allen ontzettend bedanken voor jullie steun afgelopen maand tijdens de Stapril-challenge. Bedankt voor de gulle donaties, de mentale steun, de meewandelaars en de lieve berichtjes!! Jullie zijn fantastisch en dankzij jullie steun heb ik deze challenge gehaald: elke dag minimaal 10.000 stappen gedurende april. Bovendien ben ik, dankzij jullie, één van de drie deelnemers van 2023 die het meeste geld heeft opgehaald. Echt fantastisch! Ik ben dan ook ontzettend dankbaar!! 🙏 Stapril-challenge 🗓 30 dagen 🚶‍♀️ 337.807 stappen gezet 💶 €1.329,40 opgehaald 👧🏼🧒🏿 26 "vergeten" kinderen een onvergetelijk dagje uit naar een pretpark, dierentuin of museum inclusief vervoer, eten en drinken bezorgd 🏅 CHALLENGE SUCCESVOL VOLBRACHT

We zijn inmiddels 20 dagen onderweg en tot nu toe is het nog steeds gelukt om die 10.000 elke dag te halen! Het wordt elke dag wel moeilijker: vermoeide benen, wat blaren, weinig tijd op werkdagen en dezelfde rondjes in de buurt. Maaaaar daardoor laten we ons niet uit het veld slaan 😉! We gaan vrolijk door en dankzij jullie steun wordt het een stuk makkelijker! Dankzij de ontzettend lieve en royale donaties van jullie allemaal, de rondjes die jullie meewandelen (fysiek of telefonisch) en de voldoening aan het einde van de dag ga ik deze challenge succesvol afronden!

De eerste 10 dagen zitten er alweer op! So far so good! Nou moet ik eerlijk zeggen dat het makkelijk vol te houden was vanuit het zonnige Spanje en tijdens het vrije paasweekend. De komende 20 dagen zullen een grotere uitdaging zijn, zeker de dagen dat ik op kantoor werk. Maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan! Gelukkig heb ik veel vrienden, familie en collega’s die mij steunen door te doneren, mee te wandelen of af en toe in te checken hoe het gaat met een complimentje dat ik goed bezig ben. Jullie zijn allemaal toppers! Let’s go!!

Mijn donateurs

Mijn Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.