Luna Bredius

Mijn motivatie

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Een echte challenge op weg naar een gezonder leven en om eindelijk weer iets leuks te doen. Help jij mij op weg met een donatie voor Het Vergeten Kind? Want ik vind dat elk kind het verdient het om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij. Ik ben zelf aan het wachten op de juiste hulp voor mijn gezondheid en weet hoe het voelt om je soms vergeten te voelen door de maatschappij. Hierdoor wil ik andere helpen omdat ik weet hoe het kan zijn.Liefs Luna

Mijn updates

vandaag de laatste dag gelopen van de staprilchallenge samen met mijn moeder vader zus broer schoonzus en schoonbroer!! We hebben een rondje door het bos en strand gelopen, zo leuk dat ik de laatste dag met deze mensen hebben kunnen afsluiten!! Ik wil iedereen bedanken voor alle vele donaties en super lieve berichtjes die ik heb gekregen!! Het was zo’n mooie ervaring en voor een super goed doel dit geld mogen ophalen❤️❤️❤️ nogmaals iedereen zo erg bedankt en het was een ervaring die ik nooit zal vergeten !!!🫶🏽🫶🏽 Groetjes Luna :)

het zit der al weer bijna op! Morgen is de laatste dag van de Challenge, vandaag heb ik de 11002 stappen mogen zetten samen met 2 vrienden van mij🫶🏽 en savonds nog de laatste stappen gezet met mijn moeder! Deze maand heb ik eindelijk weer een doel gehad en een reden om door te blijven zetten! Morgen is dan de laatste dag en wat ben ik blij met al het geld wat ik heb mogen ophalen echt zo’n mooi bedrag!❤️❤️ dankjulliewel allemaal🫶🏽🫶🏽 morgen de laatste update !! Groetjes Luna :)

vandaag weer de 10000 stappen gezet! vanmorgen heb ik op de groep mijn eerste rondje van de dag gelopen, daarna nog een rondje samen met mijn groepsgenoten en begeleiding en daarna nog zelf een rondje, toen ben ik weer naar huis gegaan en heb ik daarna nog samen met me ma de laatste stappen gezet, we hebben gelopen naar het feestje van me neefje:) nog 2 dagen en dan is de challenge weer voorbij! dus nog 2 dagen volhouden en knallen🥰 Groetjes Luna :)

vannochtend de eerste stappen gezet samen met mijn begeleiding, daarna werd ik weer opgehaald door me moeder vader en zijn we naar België gegaan naar het winkelcentrum en daar heb ik aardig wat stappen gezet. Vandaag ben ik aan de 11437 gekomen. Groetjes Luna :)

vandaag was een moeilijke dag, het gaat niet goed met me en word het lopen wel zwaarder omdat ik er geen motivatie meer echt voor heb, ik ben op het moment nu ook opgenomen. En ik vind dat dit ook gezegd mag worden omdat het niet altijd makkelijk is. Toch ben ik vandaag weer aan de 10098 stappen gekomen. Groetjes Luna :)

vannochtend heb ik samen met mijn moeder voor dat ik opgehaald werd met de taxi het eerste rondje gezet van de dag, daarna ben ik naar de groep gebracht en heb ik op de groep de laatste stappen gezet en heb ik over het terrein nog een ronde gewandeld ! en zo ben ik vandaag aan de 11304 gekomen 🥰 groetjes Luna :)

vandaag ben ik samen met mijn moeder naar de stad geweest en hebben we samen even een rondje door de winkels gedaan, zo ben ik al snel aan de 8000 stappen gekomen, ik heb savonds nog een rondje gelopen en zo ben ik aan de 12128 stappen gekomen ! 🥰 groetjes Luna :)

vandaag weer samen met mijn moeder gelopen, maar nu weer een andere route😊 ik heb vandaag de 11381 stappen gezet ! Groetjes luna :)

vandaag heb ik de 10000 stappen gezet met mijn 2 beste vriendinnen wat echt super gezellig was ! We hebben in totaal 13424 stappen gezet ! 🥰 groetjes Luna :)

vannochtend om 6 uur de eerste stappen gezet voor dat ik naar de groep ging!! want als eenmaal de kop eraf is dan heb ik meer motivatie om de laatste stappen te zetten, dus smiddags weer een rondje gelopen en het was echt lekker weer🫶🏽 en zo ben ik vandaag aan de 15505 stappen gekomen !🥰 morgen samen met 2 vriendinnen de 10000 stappen zetten gezellig ! groetjes Luna :)

vanmorgen ben ik voor het eerst naar een zorg boerderij wezen kennismaken, dus daar heb ik veel klusjes gedaan en bezig geweest dus toen ik thuis kwam had ik al de 6000 stappen gehaald. Daarna ben ik nog even naar mijn manege geweest waar een veulentje is geboren dus ik moest echt even komen kijken 🥰🥰 en toen had ik ook al weer 2000 stappen gezet toen ik er rond liep, thuis heb ik nog een rondje gelopen en ben ik aan de 11208 gekomen. het was een moeilijke zware dag maar het veulentje was wel echt een hoogtepuntje en dat ik de 10000 stappen weer heb gezet! groetjes Luna:)

vannochtend begonnen met de eerste stappen te zetten samen met mijn moeder, savonds ik heb samen met mijn zus de laatste stappen gezet en hebben we nog een ijsje gehaald ! vandaag heb ik de 10558 stappen gezet! groetjes Luna :)

vandaag heb ik samen met mijn behandelaar de eerste stappen van de dag gezet, we hebben samen gelopen over het terrein en dat was fijn ! daarna heb ik smiddags zelf nog een rondje gelopen en toen zat ik alweer aan de 10000 stappen! vandaag was een moeizame dag maar ook vandaag is het weer gelukt. ik heb in totaal de 12128 stappen gezet. Groetjes Luna :)

vandaag ben ik vanmorgen weer begonnen met het eerste rondje in het bos gelopen samen met mijn moeder, het was echt mooi weer en het was een mooie route, smiddags hebben we nog een rondje gelopen en toen zat ik al weer aan de 10000 stappen. ik heb in totaal vandaag 12361 stappen gezet ! morgen weer een dag☺️ groetjes Luna :)

vandaag weer een nieuwe dag en vannochtend al begonnen met lopen, ik had vandaag niet echt zin om te gaan lopen omdat het niet heel goed gaat, maar vanmorgen toch maar gelijk gaan lopen zodat ik de eerste stappen al binnen had, daarna heb ik nog smiddags nog een rondje gelopen en toen had ik de 10000 stappen alweer gezet. Al mijn stappen van vandaag bij elkaar heb ik de 12517 stappen gezet. nu ga ik slapen en dan morgen weer een nieuwe dag en hopen dat morgen een betere dag is. groetjes Luna :)

vandaag begon ik sochtends al met het eerste rondje lopen, daarna ben ik smiddags met me broer weggeweest en toen we terug thuis waren heb ik nog even een rondje gelopen voor de laatste stappen die ik nog moest zetten. vandaag heb ik de 11971 stappen gezet. het was een moeizame dag maar toch weer gedaan, morgen weer een nieuwe dag en verder met de stappen zetten. groetjes Luna :)

vandaag weer samen met mijn moeder een ronde gelopen in de avond, het was een moeilijke dag maar ik heb het goed kunnen afsluiten met het lopen en even me hoofd leeg kunnen maken, vandaag heb ik de 12759 stappen gezet ! morgen weer een nieuwe dag en weer stappen zetten🙃 groetjes Luna :)

vandaag heb ik samen met mijn moeder en de hond weer een rondje gelopen ! Daarna ben ik met me zus naar de stad geweest en heb ik daar ook veel stappen gezet ! vandaag heb ik 14124 stappen gezet, ik heb de dag leuk af kunnen sluiten samen met me zus 🥰 morgen ga ik weer verder met de stappen zetten. groetjes Luna :)

vandaag weer gelopen samen met mijn moeder me zus en de hond, vandaag heb ik de 11920 stappen gezet ! Vandaag had ik wel een hoogtepuntje want ik heb namelijk met de winactie van stapril een stappen teller gewonnen ! 😃 super blij mee ! 😁 morgen gaan we weer door ! groetjes Luna :)

Was een moeizame dag vandaag maar ik heb het toch weer gedaan 11108.Ik was vndaag tijdens het wandelen iets verloren en door ernaar te zoeken zat ik al snel aan de 8000 stappen, helaas heb ik het niet meer gevonden maar daardoor zat ik wel al snel aan me doel🚶🏾‍♀️van vandaag. Op naar morgen weer een nieuwe dag en hopelijk kom ik gewoon aan me stappen door het wandelen en niet door zoeken. groetjes luna :)

vandaag weer gelopen samen met me mama een rondje door de stad en daarna nog buiten een rondje gelopen. Vandaag heb ik 11095 stappen gezet 🙃 morgen weer een dag groetjes Luna :)

vamorgen weer de 10000 stappen gezet, ik heb samen met me mama een mooi rondje gelopen langs het water, het word allemaal wel wat moeilijker om te gaan lopen aangezien het niet goed gaat met me. maar vandaag toch weer de 13983 stappen gezet💪🏽 morgen gaan we weer verder groetjes Luna :)

vanmorgen ben ik al vroeg met me moeder gaan lopen en de 10000 stappen gezet, op het moment gaat het niet zo goed met me dus is het wel zwaar om het echt te gaan doen. Maar ook vandaag is het weer gelukt en heb ik de 14413 stappen gezet ! Morgen weer een dag Groetjes Luna :)

vannochtend weer de 10000 stappen gezet, de afgelopen dagen gaat het niet zo goed met mij dus is het lopen wel zwaar om te doen, ik vind ook dat dat gezegd moet worden omdat het allemaal makkelijk lijkt om te doen terwijl het voor mij al veel moeite kost om überhaupt de dag te beginnen en me bed uit te komen. in ieder geval heb ik het voor vandaag maar weer gedaan en morgen weer een dag en nieuwe kansen. Vandaag heb ik 10491 stappen gezet. groetjes Luna

vandaag weer gelopen samen met me moeder, alleen regende het echt super hard dus dat was wel wat minder😅 maar toch hebben we vandaag weer de 12491 stappen gezet, ondanks dat het weer niet mee zat en ik vandaag niet zo’n goede dag heb gehad toch weer gedaan💪🏽 morgen gaan we weer verder. Groetjes Luna :)

vandaag was het echt heerlijk weer om te gaan lopen, ik heb 2 wandelingen gemaakt en allebei met echt super lekker weer en lekker zon, muziek in en lekker afleiding was weer even fijn om te hebben ! Vandaag heb ik 10614 stappen gezet en morgen gaan we weer door met dag 6 ! groetjes Luna :)

vandaag dag 4 van het lopen, vandaag heb ik 12250 stappen gezet, lekker gelopen en het was er goed weer voor vandaag ! groetjes Luna :)

vandaag weer een mooie wandeling gehad samen met me moeder, het was zelfs best warm met de zon zo. Vandaag heb ik 12041 stappen gezet en morgen weer een dag. Groetjes luna :)

vannochtend samen met mijn vriendin de 10000 stappen gezet, een mooie ronde langs het water 🥰 was erg gezellig en het gaf ook afleiding aan hoe ik me voelde. Smiddags heb ik nog een ronde gelopen samen met me moeder en me broer en de hond. Vandaag heb ik 15605 stappen gezet. Morgen gaan we weer voor dag 3💪🏽 Groetjes Luna :)

vandaag de eerste dag van de maand gelopen door het bos en strand, het was een hele mooie route maar nog wel zwaar aangezien ik normaal op een dag niet zoveel doe dus eigenlijk geen conditie heb. Tot nu toe heb ik 11097 stappen gezet vandaag :) voor vandaag zit het erop en morgen weer de stappen zetten. Groetjes Luna ❤️

Mijn donateurs

Mijn Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Waar we het voor doen

Ruim 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Deze kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie. Waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of ze zijn uit huis geplaatst. De trauma’s en diepe wonden tekenen deze kinderen voor het leven: ze voelen zich ongewenst, geven zichzelf de schuld van hun situatie en hebben het gevoel er alleen voor te staan. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.