Nanda van Rooijen

Mijn motivatie

Samen met mijn 2 jongste kinderen Eva van 11 en Bram van 7 doe ik mee met Stapril. We zijn gestart op 7 april. Help jij mij op weg met een donatie voor Het Vergeten Kind? Want ik vind dat elk kind het verdient het om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig leven te hebben. Mijn kinderen hebben het goed en dragen daarom graag een steentje bij aan de kinderen die dat niet hebben. Iedere dag voeren we de hoogste stappen van ons drie in. Met als doel op 30 april zeker de 200.000 stappen bereikt te hebben!

Mijn updates

Wat een topper, die Eva. Vandaag ruim 17.000 stappen!

Vandaag heb ik de meeste stappen! 11.178, lekker! Oh ja had ik al verteld dat de kids gen stappenteller om hadden???...hihi...mama wint ook een keer...

Eva is de absolute topper vandaag met ruim 14.000 stappen!

Vandaag stappentellers gevonden, 1 zonder oplader, nog even door zoeken. Lekker boodschappen en in de tuin met het zonnetje wint mama met 9923 stappen. Ben benieuwd wie er morgen wint met een hele dag de stappenteller om!

Vandaag gestart met Stapril samen met mijn jongste zoon Bram van 7 en mijn dochter Eva van 11. Samen gaan we deze challenge aan! Eerste ronde van 7.552 stappen. Super!

Mijn donateurs

Mijn Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Totaal aantal stappen Gemeente Den Haag

Waar we het voor doen

Ruim 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Deze kinderen groeien op zonder liefde en aandacht. Ze wonen in een onveilige of onleefbare thuissituatie. Waar ze worden verwaarloosd, mishandeld of ze zijn uit huis geplaatst. De trauma’s en diepe wonden tekenen deze kinderen voor het leven: ze voelen zich ongewenst, geven zichzelf de schuld van hun situatie en hebben het gevoel er alleen voor te staan. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.