Nel Klijnoot

Mijn motivatie

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Een echte challenge op weg naar een gezonder leven en om eindelijk weer iets leuks te doen. Help jij mij op weg met een donatie voor Het Vergeten Kind? Want ik vind dat elk kind het verdient het om zich écht kind te voelen, zich te ontwikkelen en volwaardig mee te doen in de maatschappij.

Mijn updates

Dag 1: tussen de buien door gelopen in Maarn, maar we hebben het gered! Dag 2: een hele mooie dag, met 2 van de drie kleinkinderen het kabouterpad Leersumse Veld gelopen, echt een aanrader om te doen. En de kinderen hebben ook genoten! Dag 3: de 1ste wandeling was in Amersfoort het Waterwingebied, de 2de wandeling door het centrum van Amersfoort en daarna nog boodschappen gedaan. Uiteraard was de eerste wandeling de mooiste, maar de laatste zeker niet onbelangrijk.

Mijn donateurs

Mijn Activiteiten

Stappen laatste 5 dagen

Totaal aantal stappen

Waar we het voor doen

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Wij strijden voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. We geven ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Met jouw deelname aan Stapril help je niet alleen jezelf, maar zet je je ook in voor deze kinderen. Je krijgt na aanmelding een eigen fondsenwervende pagina en zo kun je jouw familie, vrienden en collega's vragen om mee te helpen. Jij gaat de challenge aan en zij steunen jou met een donatie voor het Vergeten Kind.